Välkommen till Zickert Systems AB

Zickert Systems AB konstruerar, tillverkar och säljer pumpsystem för vatten och kemikalier.

 

Vi säljer typgodkända återströmningsskydd, brutet vatten klass 5 SS EN-1717 i flera olika storlekar för pumpstationer och reningsverk.
Små och kompakta enheter för trånga utrymmen, men också stora och riktigt stora anläggningar med frekvensstyrda pumpar i olika storlekar.

Ge oss uppgifter om driftsförhållanden så ger vi Er ett förslag på lösning.

Vattenkiosk klass 5 brutet vatten

2016-02-19

På beställning av Ronneby kommun har Zickert Systems levererat en komplett prefabricerad lösning för vattentankstation med brutet vatten klass 5. Enheten består av en tank i rostfritt material med våtvolym ca 1000 liter, Grundfos frekvenstyrd pump där flödeskravet var minst 60 m3/h, pneumatiskt styrda vridspjällsventiler på in och utlopp samt KZ automatik för vattentankstation med GPRS system för hämtning och sändning av data. Enheten är byggd kompakt med standard pallmått för att enkelt kunna placeras i trånga utrymmen och kommer tas i drift i början av 2016

Läs mer

Ny produkt återströmningsskydd BA

2015-10-19

Som kompliment till återströmningsskydd brutet vatten erbjuder vi nu också återströmningsskydd BA klass 4. Vi har både återströmningsskydd och kompletta skyddsmoduler i lager från DN15 upp till DN80. Upp till DN100 är skydden tillverkade i mässing för bästa möjliga korrosionsskydd, större utförande än så är i segjärn. Produktblad kommer snart, kontakta oss gärna för offert!

Läs mer

Ytterligare en släpkärra med brutet vatten

2015-10-09

Zickert Systems har under hösten byggt och levererat ännu en släpkärra med brutet vatten ombord. Denna gång i större utförarande med brandpostkapacitet, och pumpenheten denna gång består av en Grundfos Hydro MPC med 2x CRIE 15-4. Tanken rymmer ca 800 liter vatten och anläggningen är också utrustad med både uttag för dricksvattentappning före den brutna delen samt ett extra inlopp mellan tank och pumpar så att enheten även kan användas för tryckstegring. Den är byggd på en 3500 kg isolerad boggiekärra och är utrustad med belysning och värmefläkt invändigt för att kunna användas året runt 

 

 

Läs mer